Üdvözöljük a Components-Mart.com oldalon
Magyarország

Válasszon nyelvet

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Megszünteti
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Otthon > Használati feltételek
Hot BrandsTöbb
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Használati feltételek

Components-Mart.com használati feltételek:


Ez a megállapodás részletezi a www.Components-Mart.com szolgáltatás feltételeit, ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a felhasználási és adatvédelmi nyilatkozatot, mielőtt a Components-Mart.com webhelyre regisztráltál. Ha sikeresen regisztráltál, akkor olvastam, elfogadtam és elfogadtam az összes felhasználási és adatvédelmi nyilatkozatot. frissítéseket fogunk közzétenni a Components-Mart.com oldalon, ha megváltoztattuk ezt az állítást. a megállapodás teljes tartalma a közzététel napján lép hatályba. ha nem ért egyet ezzel a felülvizsgálattal, akkor meg kell szüntetnie a kapcsolatot a Components-Mart.com-tal.

1, FELHASZNÁLÓI BEJEGYZÉS:

1), felhasználói minősítés:
Minden Component -Mart.com felhasználónak olyan cégnek vagy magánszemélynek kell lennie, aki aláírhatja a jogilag kötelező érvényű kötelező érvényű szerződést. Kérjük, ne használja a szolgáltatásunkat, ha nem voltál képzett. A Components-Mart.com fiókot nem lehet átruházni vagy eladni. A Components-Mart.com fenntartja magának a jogot, hogy felfüggeszti vagy megszünteti fiókját a kívánsága szerint.
2), Anyagírás:
Minden felhasználónak valós és érvényes személyes adatokat kell szolgáltatnia a COMPONENTS-CENTER.COM-nak, annak érdekében, hogy biztosíthassa a szokásos üzleti tevékenységet. Ha bármilyen változás történt, kérjük, azonnal értesítse és frissítse a Components-Mart.com webhelyet.
Az összes Component-Mart.com felhasználó beleegyezik, hogy elfogadja az e-maileket és üzeneteket a Components-Mart.com vagy a Components-Mart.com partnerektől.

2, PRIVÁCIÓ:

A Components-Mart.com minden felhasználóra vonatkozó adatvédelmi nyilatkozatot tartalmaz, beleértve a felhasználói megállapodást. A regisztrálás során olvassa el és fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot a Components-Mart.com használatához, és a szabály (és a Components-Mart.com minden adatvédelmi nyilatkozat frissített változata) a Components-Mart időszakában korlátozásoknak van kitéve. com felhasználók.
 • 1), Mielőtt jóváhagyja az összes felhasználói adatot, valódi nevét, címét, e-mail címét, elérhetőségeit .. stb. A Components-Mart.com nem használható más célra.
 • 2), Használjon nem személyes adatokat. A Components-Mart.com nem személyes adatokat gyűjt IP címen, beleértve a böngésző tulajdonságait, az operációs rendszer típusát, az ISP domainjét, aki hozzáférési szolgáltatásokat nyújt stb. A számítógép képernyőoldalának optimalizálása érdekében. A Components-Mart.com a fenti információk összegyűjtésével a felhasználó áramlási statisztikáit is javítja, és javítja az irányítást és a szolgáltatást.
 • 3), Személyi adatok biztonsága. A Components-Mart.com védi a személyes adataidat a biztonságos kiszolgálófelügyeleti eszközökkel.
 • 4), személyes adatok közzététele és korlátozása. A Components-Mart.com a személyes adatokra vonatkozó információkat a jogi műveletek részlegének kérésére vagy a közbiztonsági célokból nyújtja be, amikor a kormány kérte a ComponentsCommerce -Mart.com-ot, hogy a törvényes eljárásoknak megfelelően adjon ki személyes adatokat. A Components-Mart.com ilyen körülmények között nem vállal felelősséget. A következő feltételek teljesülése esetén a Components-Mart.com a személyes adatok felhasználását a szükséges tartományon túl is igénybe veszi: Mi már megkaptuk a jóváhagyását, a megfelelő törvényeket és eljárásokat kérdezd meg a Components-Mart.com webhelyet, hogy nyújtsanak felhasználói adatokat.

3, KERESKEDELEM:

A vásárlás során minden felhasználónak meg kell felelnie a következő feltételeknek:
 • 1), a felhasználóknak meg kell felelniük az összes vonatkozó törvénynek, szabálynak, szabálynak és helyi törvénynek, amikor a Components-Mart.com szolgáltatás és vásárlás igénybe veszi. Szintén ügyelni kell arra, hogy tartsa be a jelen használati feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot, beleértve a fenti dokumentumok összes feltételét és szabályait.
 • 2), Ön köteles a tranzakció befejezésére a Components-Mart.com oldalon, amikor megvásárolja, kivéve a tiltott üzletet a használati feltételek és a törvények szerint. A megrendelések beérkezése esetén az áruk leírásában korlátozott feltételeket és feltételeket fogad el, feltéve, hogy ez az üzleti feltétel jogi és e megállapodás alapján.
 • 3), A hirdetések, árlisták és nyilatkozatok Components -Mart.com nem ajánlatot. Jogunk van visszahívni az adatokat egy oldalról, amikor a Components-Mart.com megtudja, hogy a részszámok és a PO-k nyilvánvalóan rosszak vagy nincsenek-e raktáron. A Components-Mart.com fenntartja magának a jogot, hogy vásároljon mennyiségi korlátozást. A megrendeléskor azt is tudomásul veszik, hogy Ön a legális korban vásárolja meg ezeket az árukat, és Ön felelős a megrendelésben szereplő összes információ hitelességéért.
 • 4), a termék ára és elérhetősége kerül meghatározásra az oldalon. Ez az információ bármikor értesítés nélkül frissül. A szállítási díjat a különböző szállítási módok szerint eltérő módon rendezzük. Ha a balesetek, például a beszállítók emelték az árakat, az ÁFA-változtatásokat vagy a Components-Mart.com rendszerhibáját, minden ok az árváltozás utáni visszaigazolását okozza, a Components-Mart.com e-mailt küld vagy értesíti ezeket az információkat. eldönteni, hogy megszünteti-e a rendelést vagy sem.

4, MINŐSÉG ÉS UTOLSÓ SZOLGÁLTATÁS:

1), Lásd az értékesítés utáni szolgáltatást.
2), Termékek minősége.
A Components-Mart.com termékek szigorúan megfelelnek az állami és a szakmai szabványoknak. Ha a korábbi szabványok nélkül, akkor a gyártó szabvány szerint fogunk teljesíteni, ha az összes fenti szabvány nélkül az ügyfelek megvitathatják és dönthetnek a Components-Mart.com között. Bármilyen minőségi probléma vagy a termékek szabványainak hiányában a felhasználók kérhetik vissza vagy cserélni.

5, WEBSITE BIZTONSÁG:

Elfogadja, hogy semmilyen robotot, Spider vagy Refresh szoftvert semmilyen célra nem vihet be a weboldalra a Components-Mart.com írásbeli engedélye nélkül.
Ezenkívül Ön egyetért abban, hogy nem:
 • 1), Minden ésszerűtlen és aránytalan viselkedés, amely túlterheli a Components-Mart.com webhelyet (a Components-Mart.com diszkrécióval meghatározva).
 • 2), a Components-Mart.com írásbeli engedélye nélkül megváltoztathatja, másolhatja, átruházhatja, létrehozhatja az Osztályokat, terjesztheti vagy megjelenítheti a honlapot (kivéve a személyes adatait).
 • 3), Interferáljon vagy megpróbálja megzavarni a weboldal normál működését vagy a webes műveletek feldolgozását.
 • 4), használjon olyan tartalmat, amelyet a vonatkozó törvények és szabályok tiltottak.
 • 5), Használjon bármilyen vírust, trójai programot, féregvírust, időbombot, törlő botokat, húsvéti tojást, kémprogramokat vagy egyéb számítógépes programokat, amelyek károsíthatják, módosíthatják, törölhetik, káros hatásokat, vagy személyes adatokat.

6, SZELLEMI TULAJDONJOGI NYILATKOZAT:

A szerzői jog, a szabadalom, a védjegy, a kereskedelmi titok és a Components-Mart.com által kínált valamennyi jog minden a Components-Mart.com tulajdonát képezi. a Components-Mart.com engedélye nélkül bárki vagy tag tud letölteni, másolni, továbbítani, módosítani és szerkeszteni. Ellenkező esetben minden jogi felelősséget visel. A Components-Mart.com jogosult a Komponens-Mart.com adatkiszolgálójának a memóriájára, amikor a felhasználó használja a szolgáltatást.

7, JOGI NYILATKOZAT:

A Components-Mart.com elszámoltatható technikai segítségnyújtás biztosítása érdekében győződjön meg róla, hogy a webhely működőképessé válik, a lehető legrövidebb idő alatt próbálja elkerülni a szolgáltatás megszakítását vagy a megszakítás időtartamát. De a vis maior vagy más okok miatt nem tudja ellenőrizni, hogy a webhely összeomlik, vagy képtelen használni, valamilyen rekordot, üzenetet vagy elveszett információt eredményez, a Components-Mart.com felelőtlenség: és bármelyik felhasználó rossz vagy befejezetlen, és hamis információt eredményez, hogy nem tudja használni a Components-Mart.com szolgáltatást, vagy szenved bármilyen más veszít, a Components-Mart.com felelőtlenség.

8, EGYÉB

Ezt a megállapodást minden tekintetben a Hong Kong törvényei szabályozzák. Ez a weboldal minden felhasználó visszavonhatatlanul a Components-Mart.com tulajdonosa a bíróság és a felettes bíróság hatáskörébe tartozik. E megállapodás rendelkezései elválaszthatók. Ha a megállapodás bármely rendelkezését érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak ítélik, a rendelkezés törölhető, és a fennmaradó rendelkezéseket végrehajtják.