Üdvözöljük a Components-Mart.com oldalon
Magyarország

Válasszon nyelvet

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Megszünteti
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Otthon > Alkalmazás > Adatvédelem & Adatbiztonsági megoldások
Hot BrandsTöbb
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Adatvédelem & Biztonsági megoldások az adatközpont számára

Biztonság. Teljesítmény. Skálázhatóság. Megbízhatóság.

A hálózati infrastruktúra és a tárolási rendszerek védelme kulcsfontosságú, most, mint valaha. A Controller-alapú adat titkosítás (CBE) és a biztonságos FPGA-alapú Microsemi IO- és RAID-megoldások az adatközpontok architektúráit biztosítják a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kiszolgáló- és tárolási infrastruktúrával. 

A Microsemi az iparág vezető portfólióját kínálja, beleértve a biztonságos rendszerindítási FGPA megoldások rendszerbiztonsági megoldásait, valamint robusztus adatvédelmi és biztonsági megoldásokat az adatokhoz mozgásban, az adathasználatban és az adatközpontokban. Technológiai portfólióink egyszerûsítik az idõt és a piacra jutást olyan megoldásokkal, amelyek megfelelnek a szervezet egyedülálló biztonságának, platformjának, teljesítményének és üzleti igényeinek. 

Vezérlő alapú adat titkosítás

Smart Storage Solutions for Data Center | MicrosemiA Microsemi a vezérigazgató-alapú titkosítás bizonyított vezetője 2008-tól kezdődő mérföldkövekkel, amikor bemutattuk az iparág első vezérlőalapú titkosítási megoldását az adatközpontok számára. Azóta több szilíciumot és megoldást fejlesztünk az innovációk és az iparág elsődleges előnyei között, mint például az intelligens veremkészlet-titkosítási támogatás a RAID-ben, valamint az iparág első magas portszámú, 12 Gbps SAS ROC titkosítással és az iparág első titkosítási HBA-jával.

Ma a Microsemi a szerverpiacon a vezérlő alapú titkosítást kínálja mind a Smart Storage platformon (maxCrypto)  és a Tachyon platform (storClad) a Storage Systems piacon.

Az alacsonyabb energiaszükséglet és az alacsonyabb TCO mellett a vezérlőalapú titkosítás számos előnnyel jár, mint a meghajtó alapú titkosítás:

 • Építészeti előnyök:  Támogatja az összes SAS vagy SATA lemezes adathordozót (HDD, SSD), beleértve a régi eszközöket is. A Microsemi CBE technológiája lehetővé teszi több száz egyedi meghajtóegység kulcsait (több ezer kulcsa szerverenként), ami rugalmasabb felhasználási eseteket tesz lehetővé, mint pl. Az azonnali felhasználó törlése több bérleti alkalmazásban. A Microsemi CBE megoldása a biztonsági lyukakat is biztosítja, biztosítva, hogy a meghajtóban lévő adatok 100% -a titkosítva legyen, valamint a meghajtó és a vezérlő közötti összes adat, valamint a RAID vezérlő cache-jában lévő adatok. Ezenkívül a vezérlőalapú titkosítás OS független, és többféle konfigurációs típushoz adaptációs szintet érhet el.
 • skálázhatóság: Az adat-titkosítást vezérlő-alapú megközelítés használata a skálázható vállalati megoldások legszélesebb skáláját nyújtja. Az adatátviteli sebességgel való futtatás képessége védi az adatközpont teljesítményét. A helyi vagy távoli kulcskezelés 256 bites XTS-AES titkosítást és FIPS 140-2 megfelelőséget garantál.
 • Működési előnyök: A vezérlőalapú adat titkosítás nem igényel speciális meghajtó SKU kezelését, képesítését és támogatását. Minden szabványos kezelőeszköz működik a vezérlő alapú titkosítási megoldásainkon.

 

Adatközpont Biztonságos Boot megoldások

Miközben a robusztus védelmi intézkedések az adatok mozgásban, az adatok használatában és a pihentetett adatok védelmében alapvető fontosságúak a beágyazott rendszerek biztonsága szempontjából, a bizalom hardvergyökere egyaránt elengedhetetlen. Az adatközpontban egy biztonságos FPGA indítás a vezérlő CPU-jához biztosítja az alapul szolgáló platform hitelességét, a kulcsok biztonságos kezelését és az erőteljes szabotázs ellenintézkedéseket biztosít az illetéktelen fizikai hozzáférés és a reverse engineering ellen. 

A Microsemi vezető szerepet tölt be a beágyazott rendszerek biztonságában és az intelligens tárolási megoldásokban, melynek piacvezető szerepe van a vezérlőalapú adat titkosításban és az egységesített verzión alapuló teljes portfólióval. Fedezze fel adatközpontunk biztonságos rendszerindítási megoldásait.

 

Bizonyított technológiai megoldások

Adatvédelmi és biztonsági megoldások az adatközpont számára

A technológiai vezető szerepünkre támaszkodva a Microsemi innovatív félvezetője és az adatközpontok infrastruktúrájának szoftvermegoldása növeli a teljesítményt, és lehetővé teszi a következő generációs szolgáltatások átalakítását hálózatok összekapcsolására, tárolására és mozgatására nagy adat.

A Microsemi nagy sűrűségű, nagy teljesítményű és kis teljesítményű SAS / SATA és NVMe médiavezérlői lehetővé teszik a térfogat- vagy sebességadat-tárolási megoldások megkülönböztetését az adatközpont számára. 

A Flashtec NVRAM Drives egy PCI-Express® NVRAM megoldás, amely a piac legfejlettebb NVMe vezérlője. Ez a család új szintű teljesítményt nyújt a memória / tároló hierarchiához, a tárolórendszer OEM-ek, a felhő alkalmazások és a szolgáltatók számára a tárolási osztályú memória korához.

A Microsemi SAS, PCIe és Ethernet gyártmányai extrém tárolási rendszer skálázhatóságot tesznek lehetővé. A mi anyagaink a vezető rack-méretű architektúrákban találhatók, ahol a média és a CPU-erőforrások diszaggregációja rendkívül optimalizált terveket eredményez.

 A Microsemi Adaptec SAS / SATA gazdabusz-adapterek ideális megoldást jelentenek a szerver alapú tárolórendszerek számára, amelyek maximális sávszélességet és I / O-kapcsolatot, alacsony teljesítményt és nagy megbízhatóságot igényelnek. A SAS / SATA RAID adapterek a tárolási igényektől kezdve a legfejlettebb teljesítményű tranzakciós adatbázis-alkalmazásokig megfelelnek a SAS bővítő kártyáknak, és SAS bővítő kártyái skálázható csatlakozási / kicsinyítési lehetőségeket kínálnak további meghajtókhoz, ha azokat SAS RAID adapterrel együtt használják vagy SAS HBA.

A Flashtec NVMe vezérlők XTS-AES titkosítási motorokkal és kulcsmenedzsment-segédprogramokkal (AES Key Unwrap, TRNG) rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a vezérlőalapú titkosítás (CBE) vagy az önkódolásos meghajtó (SED) megoldásokat az adat-nyugalmi titkosításhoz. Biztonságos indító FGPA-k biztosítják a biztonságos boot betöltőt a csupasz fém vagy a virtualizált környezetek számára. A MACsec PHY-t végponttól végpontig terjedő hálózati titkosításhoz használják.

A bevált technológiai megoldások támogatják a szoftveres tárolási (SDS), szinkronizált replikációkat, időbélyegzést vagy hálózati analitikát (microburst detection).